Zaslúžený úspech IMT Smile vo vypredanej Inchebe

05.12.2013 Bratislava

Bratislava (TASR) – Známa slovenská skupina IMT Smile s hosťujúcou Katarínou Knechtovou odohrala v stredu večer (4. 12.) v bratislavskej Incheba Expo aréne veľkolepý vianočný koncert. Sedem tisíc fanúšikov prispelo mierou nemalou k výbornej atmosfére večera s názvom Vianoce 2013 Live. Incheba si v poslednom období určite nepamätá na takto do posledného miesta zaplnenú arénu.

Táslerovci začali novou pesničkou S.O.S., ktorá úspešne rotuje v slovenskom éteri, nasledovali Pre túto chvíľu, Opri sa o mňa, Duch človeka, Viac, Veľa lásky, Len tebe a Veselá pesnička, všetko hity, ktoré si s kapelou spievala celá aréna. Potom Ivan Tásler pozval na pódium Katarínu Knechtovú, ktorá bola členkou skupiny IMT Smile a nahrala s nimi aj debutový album Klik-klak. Nepoznám, Biely pavúk, Možno si ma pomýliš a Ráno sú štyri piesne z tohto debutu, ktoré majú dnes už pomaly pätnásť rokov a pritom nič nestratili zo svojho pôvabu. Ani netreba dodávať, že opäť s úspechom a hlasovou podporou hľadiska.



Záver patril opäť Ivanovi a kapele, Exotika a Ľudia boli ďalšie z piesní, ktoré sa už dnes pýtajú do zoznamu legendárnych hitov. Tie prvé zložil Ivan Tásler, keď mal pätnásť rokov. Nebolo vôbec jednoduché skončiť takýto koncert a kapela sa musela dvakrát vrátiť, aby pridala songy Vyvedený z miery, Najkrajšie Vianoce, Za dedinou a Bozk. To všetko s podporou kapely, ktorá hrá v zložení Ivan Tásler (spev, gitara), Miro Tásler (klávesy), Lukáš Kolivoška (basgitara), Tomáš Slávik (gitara), Dano Šoltis (bicie nástroje) a Mário Gapa Garbera (saxofón).

Ku skvelej atmosfére prispela svojim dielom aj hosťujúca Katarína Knechtová. Tá okrem štyroch duetov s Ivanom Táslerom začínala koncertný večer so svojou kapelou. Aj v prípade Kataríny platí, že piesne Deň medzi nedeľou a pondelkom, Hlava vinná, telo nevinné, Za tebou aj Zločin z minuloročného albumu Tajomstvá patria medzi úspešné hity.
 

Vyberte región